Staulul

In graba lor dupa cumparaturi si alte lucruri necesare pregatirii sarbatorii dedicate nasterii Pruncului Iisus, o parte din locuitorii orasului Galati au avut, timp de o zi, posbilitatea sa faca un popas de cateva minute la un staul asemanator celui in care odinioara se nastea tocmai Sarbatoritul acestor zile.

Acolo, la ieslea plina cu fan, in fata pastorilor si a magilor, in fata magarusului, a oitei si a mielului, trecatorii au realizat cat de putin timp si atentie se ofera zilele acestea Celui care  S-a nascut sa ne mantuiasca si cat de multa atentie se ofera, in zadar, altor lucruri care nu sunt asa importante.

Atrasi de colindele care se auzeau in surdina, copiii s-au bucurat sa se aseze in bratele pastorului si sa se fotografieze alaturi de animalutele din staul.

Actiunea, organizata pentru prima data in Galati de asociatia studenteasca AMiCUS si gradinita BAMBI, impreuna cu numerosi voluntari, membri ai Bisericii Adventiste “Betania” din Galati, a primit numeroase aprecieri din partea vizitatorilor. Acestia si-au exprimat rugamintea de a se intalni si anul viitor cu staulul si cu Cel gazduit de staul. Pana atunci insa putem sa retraim acele momente urmarind pozele de la eveniment.

[cincopa AAPANZquZbks]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.