Eveniment AMiCUS Galați

 

In perioada 9-11 martie 2012 în Biserica Adventistă Betania din Galaţi a avut loc o întâlnire a tinerilor, organizată de către AMiCUS Galaţi. Invitatul special al acestui eveniment a fost pastorul Daniel Chirileanu, care pe lângă predica de vineri seara şi de sâmbătă dimineaţa, a susţinut o serie de seminarii adresate tinerilor studenţi şi nu numai. Invitaţii care au participat la această întâlnire au fost tineri din judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea, însoțiți de pastorii lor.

Temele abordate în cele trei ocazii adresate tinerilor au fost: “Renovare extremă”; “Jocuri interzise” şi “Mic tratat de agăţat”

Pe lângă participarea la seminariile amintite, tinerii reuniţi au organizat un program pe care l-au susţinut în cadrul serviciului divin de sâmbătă după amiază, cu numele “AMiCUS: fii o pildă”, având la bază versetul din 1 Timotei 4:12: “Nimeni să nu-ţi dispreţuiască tinereţea; ci fii o pildă pentru credincioşi: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăţie.” Pe lângă partea literară a programului, tinerii au format un cor de aproape  100 de persoane şi L-au lăudat pe Dumnezeu prin 4 piese de cor.

Ii mulţumim Lui Dumnezeu pentru că a făcut posibilă această întâlnire şi ne dorim ca lucrurile auzite în cadrul acestei ocazii de către tineri să rămână vii în mintea lor, iar relaţiile de prietenie legate cu această ocazie să dureze cât mai mult.

Carmen Pepele, secretar AMiCUS Galați

Bookmark the permalink.

Comments are closed.