”TREPTE SPRE CER” (conferințe biblice la Galați)

În perioada 31 martie-8 aprilie 2012, în sala de conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea ”Betana” din Galati, se desfășoară programul ”Trepte spr Cer” , o serie de conferințe biblice susținute de pastorul Emilian Niculescu. Dumnealui este licențiat în teeologie și a slujit ca pastor în mai multe locuri din țară ca: Sibiu, Alba Iulia, Turnu Severin, dar și ca președinte al Conferinței Transilvania de Sud pentru o perioadă de 11 ani,  ca director al departamentului Școlii de Sabat din cadrul Uniunii Romane, precum și ca secretar al Uniunii române  a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Programul începe în fiecare seară la ora 19, este inregistrat și va fi difuzat ulterior pe postul de televiziune Speranta Tv.

Programul ”Trepte spre Cer” este o ascensiune spirituală pe treptele cunoașterii, pe un drum multimilenar marcat cu lacrimi și sânge, un drum pe care ni-l destăinuie Cartea Cărților, Biblia.

Participanții beneficiază și de servicii medicale specializate, de premii surpriză preum și de muzică de calitate (soliști, instrumentiști, grupuri vocale, coruri, etc).

Sunt așteptați toți cei interesati!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.